Stuvo campus Lemmens

Als student van LUCA School of Arts op Campus Lemmens kan je steeds terecht bij KU Leuven Stuvo.  

Gezondheid

Maak een afspraak bij een huisarts of psycholoog van Stuvo, vind betrouwbare gezondheidsinfo of volg een van de workshops over diverse gezondheidsthema’s. Versterk je mentaal welzijn en leer nieuwe mensen kennen via MindMates.

Lekker eten aan studentenprijzen

Welkom bij Alma voor broodjes, soep en warme maaltijden. Via broodje.alma.be bestel je online een broodje dat op de campus geleverd wordt. 

Op kot

Check alle info en ondersteuning rond het kotleven of stel je vraag aan de adviseurs huisvesting.

Financiële ondersteuning

Krijg zicht op je leef- en studiekosten en kom te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Bekijk je dit liever samen met een expert? Maak dan een afspraak bij de financiële adviseurs.

Ontspanning en ontmoeting

Je studententijd is meer dan studeren alleen. Neem je tijd om te ontspannen en medestudenten te ontmoeten via verenigingen, sport en cultuur.

Vervoer in Leuven 

Als student van de associatie KU Leuven kan je bij je inschrijving een studentenbuspas aanvragen of op een later moment tot en met 31 mei van het lopende academiejaar​​​​​​.​ Met de buspas kan je met de bus reizen binnen de Leuvense regio. Buiten de Leuvense regio heb je een gewoon ticket nodig of een 10-beurten kaart.

Lees meer info over verplaatsingen te voet, met de fiets of het openbaar vervoer in Leuven. 

Maaike De Zitter

Contactpersoon op campus Lemmens