di 04.10.2022, 20u - 21u

BAC ART LAB, Leuven

Theatervoorstellingen en performances

Van twijfel tot vastberadenheid: de audiovisuele performance A Year in Dark Shades reflecteert de mallemolen van onze innerlijke gedachten.

Vincent Caers is geluidskunstenaar, resident in BAC ART LAB en werkt zijn doctoraat in de kunsten af. Voor deze performance werkt hij samen met Klaas Verpoest, ook resident en al jaren zijn partner-in-crime.

Geluid en beeld worden vervlochten tot orde en chaos. Vincent en Klaas zoeken voortdurend naar een evenwicht, om telkens gracieus ten onder te gaan. Het resultaat is een overweldigende audiovisuele ervaring.

Foto's: ©Danielle Biesemans of ©Annelies Van den Berge

Releaseconcert

De suite schippert tussen twijfel en vastberadenheid en reflecteert zo de mallemolen van innerlijke gedachten. Geluid en beeld worden vervlochten tot orde en chaos, voortdurend zoekend naar een evenwicht maar telkens gracieus ten onder te gaand. Het resultaat is een overweldigende audiovisuele ervaring.

Locatie

BAC ART LAB 102 Vital Decosterstraat 3000 Leuven

CD & Playlist

De CD is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar via Bandcamp. Je kan hem ook beluisteren op streamingplatformen zoals Spotify, Tidal (Master Quality) en diverse anderen.

Dit project werd gesteund met LUCA.breakoutmiddelen

Dit project werd gerealiseerd met breakout.steun van LUCA School of Arts. LUCA steunt studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers die LUCA School of Arts via allerlei initiatieven zichtbaar willen maken in de buitenwereld en bundelt daarvoor middelen. Een centraal budget verleent op laagdrempelige wijze ondersteuning aan welomschreven initiatieven.

Spread the word