Beste Bozdag

Artis

Ravenstein.

 

 

Het is duidelijk dat Brussel veel artistiek inwoners heeft. Maar niet alle kunstenaars hebben de middel om hun kunst te ontwikkelen. Toen ik voor het eerst een bezoek bracht aan de Ravensteingalerij werden er twee dansers gefilmd. De interactie tussen filmen en dansen vond ik een interessant gegeven. De dans zelf is vluchtig momentaan. De film legt het moment vast en verspreid de dans. Dat was het moment waarbij ik besloot om in Ravenstein een steunpunt voor kunstonderzoek en- productie te realiseren.

 

Mijn doel is om alle soorten kunstliefhebbers, dansers, theatermakers, audiovisuele kunstenaars, schrijvers, denkers, doe-het-zelvers … te ondersteunen bij de verschillende fasen in hun maakproces om bij te  dragen aan een optimale ontwikkeling van hun projecten.

 

De Ravenstijngalerij wordt zo een creatieve biotoop die naast infrastructuur, faciliteiten en technische uitrusting ook kennisoverdracht aanbiedt en experiment stimuleert.

Op die manier wil ik op de kunstberg een platform installeren waar geïnteresseerde leek tot specialist creativiteit kan gedeeld worden.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by