Sara Costa

   Mijn naam is Sara Costa. Ik ben Portugese en pas afgestudeerde als interieurvormgeefster. Mijn afkomst speelt een groot rol in mijn inspiratie tijdens ontwerpen, maar ik ben ook iemand die graag haar grenzen verlengt en altijd opzoek is naar nieuwe uitdagingen. Ik werk graag met andere mensen omdat samenwerking de ontwerp tot een hogere level kan brengen. Ik leer heel graag dingen bij en ben iemand die aan elke opdracht met even veel enthousiasme begint.

   In mijn afstudeer project  wou ik mensen van verschillende culturen samenbrengen onder één dak.
Ik pakte dit probleem aan door totaal verschillende ruimtes te creëren binnen eenzelfde ruimte. De ruimte wordt gecreëerde door kasten en het gebruik van verschuifbare panelen. Als de panelen verschoven worden, komen de kasten te voorschijnen en zo krijgen ze hun eigen functie. De hoge kasten worden verborgen achter witte of kleurige panelen die gedraaide en verplaatste kunnen worden en op deze manier kan het rustige, witte kerkinterieur omgetoverde worden tot een kleurrijke ruimte voor de circus, theehuis of andere activiteiten.
Op deze manier hoop ik dat het voormalige kerkinterieur een aangenaam plak kan zijn voor elke gebruiker, van gelijk welke achtergrond.

Downloads

Sara	Costa

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by