Shauny Van Rossem

S-steel

Ik heb gekozen voor Niyona, een design studio gespecialiseerd in productie van lederwaren in topkwaliteit. De studio werd opgericht in 2010 door Nina Bodenhorst, industrieel ontwerper en Jonathan Wieme, uitvoerend producent, beiden ambachtslieden van lederwaren. Gevestigd in Brussel, België, heeft de studio de mogelijkheid om projecten van begin tot einde te behandelen. Dit omvat het ontwerp, de ontwikkeling en de interne productie. Niyona kan hierdoor kwaliteit, originaliteit en functionaliteit aanbieden.

Niyona neemt de tijd om haar klanten beter te ondersteunen gedurende de creatie en productie. Ze luisteren naar de klanten hun wensen en houden rekening met hun behoeften. Niyona biedt ook een op maat gemaakte dienst en af en toe zijn er workshops. Daar leren ze de basis en kan er bijvoorbeeld een leren tas gemaakt worden.
Ik heb voor Niyona gekozen omdat deze mensen met zeer interessante en mooie zaken bezig zijn. Hun ambacht boeit me alsook hun projecten.

Mijn ontwerp heeft als doel de mensen te doen vertragen en iets te laten bijleren over leer. Ik wil de mensen een belevenis meegeven, wat de Ravenstein Galerij tot nu toe nog niet in staat is geweest te doen. Mijn doel is om met mijn stalen structuur de mensen bewondering te geven en de weg te leiden naar mijn maker. Wie wilt kan ook plaatsnemen in de lounge voor het pand om even te genieten van een interessant boek van Niyona.

Als ontwerper vind ik het belangrijk dat er iets te beleven is in een bepaalde ruimte, dat trekt ook meteen de aandacht. Ik ben een rustig persoon met structuur in mijn leven, vandaar de stalen structuur die doorloopt van in het pand tot buiten. Ook ben ik een ordelijk persoon en dat zal u ook terug zien in mijn beelden, tekeningen,…

Downloads

Shauny Van Rossem
Shauny Van Rossem
Shauny Van Rossem
Shauny Van Rossem
Shauny Van Rossem

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by