Vyverman, Margot

SLO Drama

Margot Vyverman studeerde taal-en letterkunde (KULeuven) en dramatische kunsten (Lemmensinstituut). Tijdens haar dramastudies ging ze schrijven en spelen steeds meer combineren, wat onder andere leidde tot haar bachelorvoorstelling Cosmopolitan Girl. In die periode startte ze ook als programmamaker en stem van Radio Scorpio, waar ze geboeid raakte door auditief drama en stemacteren. Ze maakte een aantal voorstellingen waar niet alleen eigen tekst, maar ook het auditieve centraal staat, zoals haar masterproef I Love Evy Brodey en Benefiet voor een komende natuurramp.

Ze speelde rollen in televisieseries (o.a. Thuis, Aspe), kortfilms en theatervoorstellingen (o.a.  fABULEUS, Het Betoog) en schreef, maakte en speelde  voorstellingen onder eigen naam, in samenwerking met onder meer Geert Waegeman, Leen Verheyen en Kristof Van Perre. 

Ook volgde ze workshops in binnen- en buitenland, zoals aan de American Academy of Dramatic Arts in New York.

Ze werkt als freelance actrice en spel- en schrijfcoach voor verschillende organisaties. Aan het SLAC conservatorium geeft ze les in creatief schrijven, voordracht, overtuigend spreken en algemene verbale vorming. Daarnaast is ze praktijk-assistent SLO drama aan LUCA school of arts. Binnen LUCA werkt ze aan een impulsproject rond auditief drama.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by