Studeren in Brussel

LUCA is er fier op om in Brussel aanwezig te zijn. Meer nog we willen een stempel drukken op deze grootstad, mee haar uitzicht bepalen en vormgeven. Als hoofdstad van België én Europa heeft Brussel trouwens veel troeven voor (internationale) kunststudenten.

Met campus Sint-Lukas zijn we al meer dan 125 jaar in Brussel aanwezig, en ook met campus Narafi zijn we er al 75 jaar. We hebben bijgedragen tot het verleden, en willen bijdragen tot de toekomst, bijdragen tot de kunst en cultuur in deze grootstad, mee haar uitzicht bepalen en vormgeven.

Als hoofdstad van Vlaanderen, België én Europa heeft Brussel veel troeven voor (internationale) kunststudenten. Studeren betekent niet alleen lessen volgen, examens afleggen en nieuwe vrienden maken. Je brengt tijd door op de campus, maar even goed op café, in het park, in musea, op pleintjes, … kortom, je omgeving gaat verder dan de campus en speelt mee in je studentenleven.

In het kruispunt van Europa beleef je het studentenleven met de voordelen van een wereldstad. Elke wijk heeft zijn charmes en wat nog meer is: er is altijd wat te doen. Van Art-nouveau gebouwen tot stripmuur, meer dan 100 musea, kunstencentra en tentoonstellingen. Als kunststudent in Brussel ligt het allemaal binnen handbereik. Brussel is niet voor niets nationaal én internationaal geliefd als kunstmetropool, en behoort tot de top 5 van de boeiendste steden voor hedendaagse kunst in Europa.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by