Green Impact

Event

Geen bla bla bla, the time is now.

LUCA gaat voluit voor Duurzaamheid. Circulair design, trage technieken, vegetale inkten, herbruikbare sets, makers die de uitstoot van hun project monitoren, podcasts over diversiteit, de opleiding ‘Design for impact’… Dit is slechts een greep uit de vele projecten waarin we onze impact bevragen en het verschil willen maken. Deze inspanningen willen we uitbreiden, verfijnen én in kaart brengen. Om dit te doen hebben we jou (ja, jou!) nodig.

Start op jouw campus een Impact team met studenten en collega’s. Schrijf jullie met geheime code 14550 in op de Green Impact-website en grasduin samen in de online toolkit met 100 acties die de campus verduurzamen: afval, water en energie, eten en drinken, groen, mobiliteit, diversiteit, werkplaats, gezondheid en welbevinden, sociale en structurele verandering en zeker ook de eigen acties van jullie Impact team.

Green Impact is een vrolijke wedstrijd tussen de Impact Teams van de vijf LUCA-campussen. Tot april 2022 doen de teams zoveel mogelijk acties en vallen daarmee in de prijzen. Er volgt een tussentijdse workshop, audits en Green Impact eindigt met een heuse prijsuitreiking.

Lid worden van het Impact team op jouw campus? Met een Impact team op de campus starten?
Meer info over Green Impact of de toolkit? Mail naar duurzaamheid@luca-arts.be

Green Impact wordt gefaciliteerd door SOS International en kan rekenen op #LUCAbreakout middelen.