di 25.04.2023, 19u30 - 21u
di 13.06.2023, 19u30 - 21u

Online Infosessies voor ouders

Opencampus- of infodag

Tijdens twee online infosessies in april en juni beantwoordt ons team al je vragen over studeren aan onze campus C-mine, over onze opleidingen, of op kot gaan in de stad Genk.

LET OP: Indien je geen downloadlink hebt ontvangen voor de eerste sessie, kan je op het geplande moment deelnemen door te klikken op volgende link:

Neem nu deel aan onze infosessie (25.04 vanaf 19u30)

Op dit moment breken laatstejaarsstudenten over heel Vlaanderen zich het hoofd over hun toekomst. Waar ga ik studeren? In welke omgeving kom ik terecht? En welke perspectieven zal die studiekeuze mij bieden?

Ook voor de ouders duiken er veel vragen op. Soms dezelfde, maar zeker ook bezorgdheden waar je typisch als ouder mee zit. Onze openles- en opencampusdagen bieden zeker al wat antwoorden, maar we geven jullie graag de kans op een verhelderend gesprek in besloten kring met ons team. Dat kan gaan over onze opleidingen, studiemogelijkheden en carrièreopties, maar evengoed over het dagelijkse en praktische leven op de campus en in de stad Genk. Vraag maar raak!

Wij hebben 2 momenten gepland voor een online infosessie via Teams:

  • Op dinsdag 25 april om 19u30.
  • Op dinsdag 13 juni om 19u30.

Telkens krijg je een korte introductie tot de campus en zijn opleidingen, waarna je in kleine groep de kans krijgt om je vragen te stellen aan een docent.

Deelname is gratis, maar op voorhand inschrijven is aanbevolen.
Dat kan via dit online formulier.
Op de dag van de gekozen sessie kan je aansluiten bij de meeting via de Microsoft Teams applicatie, of gewoon via je webbrowser.

Heb je geen Teams link ontvangen? 

Neem hier deel aan onze infosessie (25.04 vanaf 19u30)