15.10.2020

Imposante Tim Walker tentoonstelling inspireert nieuwe generatie fotografen tot nieuw werk

Internationale fashion crew strijkt neer op C-mine en begeleidt studenten tijdens fotoshoot

Tijdens een intensieve werkweek die start op 12 oktober creëren de studenten tien fantasievolle en indrukwekkende fotosets onder begeleiding van de toonaangevende Amsterdamse modefotografe Sanja Marusic en professionele scenografen zoals Lies Van Look en Jo Klaps. De fotostudenten werken hiervoor nauw samen met jonge talentvolle fashiondesigners zoals Timothy Scholte, Max Niereisel, Jolieke Kessels, Ashley Luypaers en Michelle Cornelissen.

Het hoogtepunt van de workshopweek vindt plaats op 15 oktober als de impressionante fotoshoots met modellen, visagisten en styling in de opgebouwde sets plaatsvinden in het energiegebouw van C-Mine.

Tentoonstelling zet publiek zelf aan het werk en geeft blik achter de schermen van de modefotografie

De nieuwe beelden, die gemaakt zijn tijdens de werkweek zullen onthuld worden op 23 oktober en zullen ook tentoongesteld worden in de ruimte.

Bezoekers worden uitgenodigd om mee het reilen en zeilen van de opbouw van deze fotoshoots achter de schermen te volgen. Ze krijgen zo een exclusieve blik op de wereld van de glamoureuze fashion fotografie.

Vanaf 17 oktober mogen bezoekers zelf ervaren hoe het voelt om model te zijn, door de sets te gebruiken als selfie-achtergrond. De beste selfies worden met de #weirdiswonderfulwonderfulisweird worden beloond met mooie prijzen!

Naast de indrukwekkende fotosets kan je ook een selectie zien met de beste modefoto’s van onze studenten van de laatste jaren. 

Belangrijke data:

  • 15 oktober: Grote finale: Neem een kijkje achter de schermen van de fotoshoots!
  • 23 oktober: Onthulling van de nieuwe beelden!
  • 17 oktober – 10 november: Expo open voor publiek. Bezoekers mogen selfies maken in de sets.