Indra Persoons zit in haar laatste masterjaar Compositie bij Piet Swerts. Om te kunnen afstuderen moet ze een zelf gecomponeerd repertoire uitvoeren. Voor die uitvoering koos Indra voor de kerk van Heide. Ze kan hierbij een beroep doen op enkele bevriende muzikanten uit het conservatorium en op het gerenommeerde strijkorkest Quattro Corde.

Agenda

Afstudeerconcert 
7.05.2022 20u, St.-Jozefskerk Heide

Concertproef Compositie  
8.06.2022 - 19u, campus Lemmens Leuven

Indra is niet aan haar proefstuk toe. In 2017 won ze met “Doel” de Internationale Compositiewedstrijd van het blokfluitfestival in het Duitse Nordhorn. "Rite of Fire" voor altviool solo werd dan weer finalist in de Northern California Viola Society Composition Competition in 2019. Vorig jaar haalde ze de finale in de Prelude Wedstrijd van Nicolas Dupont met ‘Prelude voor Franck’.

Haar werk reikt verder dan de concertwereld, zo heeft ze gewerkt met filmmakers, regisseur Johan Vandenbussche, tango danseres Astrind Cerpentier en nam ze deel aan verschillende interdisciplinaire projecten in LUCA School of Arts.

LUCA Graduation & Graduates

Ieder jaar studeert een nieuwe lichting jong, artistiek geweld af bij LUCA School of Arts. LUCA School of Arts toont de afstudeerwerken van haar bachelors en masters met gepaste trots tijdens de Graduation shows en vult de maand juni de nok toe met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken in Brussel, Gent, Genk en Leuven.

Nadien gaan deze werken een eigen leven leiden en worden ze opgepikt door professionele festivals en showcases, galeries en musea, cinema en theaterzalen en awarduitreikingen.

#WeArt #LUCAgrad #LUCAschoolofarts

Spread the word