Indra Persoons zit in haar laatste masterjaar Compositie bij Piet Swerts. Om te kunnen afstuderen moet ze een zelf gecomponeerd repertoire uitvoeren. Voor die uitvoering koos Indra voor de kerk van Heide. Ze kan hierbij een beroep doen op enkele bevriende muzikanten uit het conservatorium en op het gerenommeerde strijkorkest Quattro Corde.

Agenda

Afstudeerconcert 
7.05.2022 20u, St.-Jozefskerk Heide

Concertproef Compositie  
8.06.2022 - 19u, campus Lemmens Leuven

Indra is niet aan haar proefstuk toe. In 2017 won ze met “Doel” de Internationale Compositiewedstrijd van het blokfluitfestival in het Duitse Nordhorn. "Rite of Fire" voor altviool solo werd dan weer finalist in de Northern California Viola Society Composition Competition in 2019. Vorig jaar haalde ze de finale in de Prelude Wedstrijd van Nicolas Dupont met ‘Prelude voor Franck’.

Haar werk reikt verder dan de concertwereld, zo heeft ze gewerkt met filmmakers, regisseur Johan Vandenbussche, tango danseres Astrind Cerpentier en nam ze deel aan verschillende interdisciplinaire projecten in LUCA School of Arts.

LUCA Graduation

Ieder jaar toont LUCA School of Arts met gepaste trots het werk van haar afstuderende bachelors en masters. De komende weken zijn tot de nok toe gevuld met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken. Nieuw artistiek geweld kan je in real life ontdekken in Brussel, Gent, Genk en Leuven of online op onze website.

Welkom!

#WeArt #LUCAgrad #LUCAschoolofarts

Spread the word