LUCA School of Arts organiseert zowel professioneel als academisch onderzoek in de kunsten. De Faculteit staat in voor het academisch onderzoek. LUCA Pro staat in voor het professioneel onderzoek. Het onderzoek wordt gerealiseerd in een omgeving waarbinnen creatief talent zich artistiek, uitvoerend en technisch kan ontplooien en ontwikkelen. Zij bevordert zowel het beoefenen van kunst en het creatief ontwerpen als het ontwikkelen van vernieuwende inzichten.

Onderzoekseenheid Image

Onderzoekseenheid Intermedia

Onderzoekseenheid Inter-Actions

Onderzoekseenheid Music & Drama

Onderzoekseenheid LABO Pro

Doctoraat in de kunsten

Heeft u interesse in het doctoraatsprogramma in de kunsten aan de Geassocieerde Faculteit Kunsten (LUCA School of Arts / KU Leuven)? De eerste stap is het vinden van een promotor die uw doctoraatsonderzoek wilt begeleiden. Een overzicht van mogelijke promotoren staat hieronder.

Agenda

28Nov

Onder de slogan 'Kan jij nog zonder wetenschap' brengt Dag van de Wetenschap dit jaar een ode aan al die onmisbare zaken die ons leven zoveel makkelijker, beter en leuker maken

19Oct

Doctoraatsverdediging van Eva Cardon op dinsdag 19 oktober om 15u00 in De Studio, Maarschalk Gérardstraat 4, 2000 Antwerpen.

14Oct

We would look closer to the different aspects of the doctoral program, the activities and research focuses of the research units, doctoral financing, archiving research output, doctoral mobility as well as the libraries and workshops of LUCA.