zo 29.08.2021

Campus Lemmens

Theatervoorstellingen en performances
  • originele tekst door PETER DE GRAEF
  • geïnspireerd op ‘She’s come undone’ van Wally Lamb

In tijden van segregatie wordt er een pleidooi gehouden voor het niet uit het oog verliezen van het gemeenschappelijke. Dat wat in ons allen speelt. Maar wat is die ‘dat’? In een zoektocht naar het universele wordt er vertrokken vanuit het verhaal van één individu.

Dolores Price, een vrouw wiens leven meerdere tegenslagen heeft gekend, vertelt over haar moeizame tocht tot volwassenheid. Getekend door de gebeurtenissen in haar leven; een vader die haar op jonge leeftijd verlaat, een moeder in een inrichting, samenleven met haar oma in een universum van mottenballen, maïzena en pruimensap, weerlegt ze steevast dat het ‘niet de omstandigheden zijn die ons maken tot wat we zijn, maar de manier waarop we d’r mee omgaan.

“Ik zou iets willen zeggen maar ik weet niet of dat mag ....
Nu ja… Nu ik er over begonnen ben...
Weet u dat wij allemaal... alles wat er is... overal; altijd; dat dat allemaal deel uitmaakt van één en hetzelfde... wezen!?”

Waar/wannneer
zaterdag 28 augustus 2021 om 18u zondag 29 augustus 2021 om 16u - 20u
Theaterzaal - Campus Lemmens Lemmensberg 3, 3000 Leuven

Route: https://g.page/LUCADrama?share
Verplichte reservatie via: reservatie@lucadrama.be met vermelding van datum en uur.

LUCA Graduation '21

Ieder jaar toont LUCA School of Arts met gepaste trots het werk van haar afstuderende bachelors en masters. Ondanks de moeilijke omstandigheden verrassen onze bachelors en masters je ook dit jaar graag met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken. Nieuw artistiek geweld kan je in real life ontdekken in Brussel, Gent, Genk en Leuven of online op onze website.

Welkom!

#WeArt #LUCAgrad21 #LUCAschoolofarts

Spread the word