LUCA steunt studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers die LUCA School of Arts via allerlei initiatieven zichtbaar willen maken in de buitenwereld.

LUCA kiest daarbij voor een bundeling van middelen. Er werd hiervoor een centraal budget gecreëerd waar op laagdrempelige wijze ondersteuning kan worden aangevraagd voor welomschreven initiatieven.

Vraag steun aan via

Nieuws & agenda

13Jan
20Jan

LUCA Upstairs, de internationale studententeams van de Bachelor Interieurvormgeving, trekt voor het eerst met reële opdrachten naar groot publiek.

30Nov

De oerknal als thema van het Leuvense KNAL! Stadsfestival deint uit tot bovenaan de Lemmensberg: de studenten van LUCA School of Arts nemen u mee op een interstellaire reis van Star Wars tot The Planets van Gustav Holst!

foto: Malou Van den Heuvel

24Oct
28Nov
4Nov
5Nov

De studenten van het tweedejaar Digitale studio hebben voor het internationale design festival KIKK.be de bumpers gemaakt die op het podium te zullen zien zijn tijdens het festival om de sprekers aan te kondigen.
 

9Oct
29Oct

Initiatief van LUCAdocent Roel Vande Winkel leidt tot tentoonstelling en boek met 150 iconische filmaffiches. 

18Nov
18Dec

Knal! is het Leuvense stadsfestival van de Big Bang. LUCA neemt deel met installaties en performances.

28Jun
11Nov

Clara Spilliaert en Dennis Ceylan zijn deze zomer aanwezig in Knokke met een duotentoonstelling die sculptuur, glas en keramiek combineert.

21Oct

Kugoni Trio en Ataneres Ensemble o.l.v. Pieter Schuermans
Bert Koch, piano – Nicolas Dupont, viool – Sébastien Walnier, cello – Kurt Bertels, altsaxofoon

In zijn doctoraatsonderzoek ging Pieter Schuermans op zoek naar een manier om twee uitersten met elkaar te verbinden: complexiteit van ritme en metrische gelaagdheden enerzijds, en een directe stijl en toegankelijk idioom anderzijds.

1Jul

Instagram live concert by LUCAstudent Iban Marjollet

3Jul
17Jul

Human Constellations is a series of free workshops created by Alexandra Wuzyk that explores first encounters and interconnected movement.

19Jun
27Jun

#LUCAgrad21 - Expo Textiel

10 Master studenten Textielontwerp studeren af aan LUCA School of Arts en presenteren hun werk in CC De Ververij in Ronse.

30Aug

In twee exclusieve programma’s onderzoeken geselecteerde kunstenaars en Luca-studenten samen de mogelijkheden van risografie, onder begeleiding van internationaal gevestigd kunstenaarscollectief Leo Gabin.

29May

VR adaptatie door CREW van het gekend theaterstuk van Shakespear.

Voertaal: Engels

2Apr
2Jun
18Feb

You’re invited to the jumper-cable-window-web.

Facts & Figures